Gå til hovedindholdet

Revideret ansøgningsskema – nye lægemidler/indikationer

Medicinrådet har revideret ansøgningsskemaet til den endelige ansøgning om vurdering af nye lægemidler/nye indikationer. Det reviderede ansøgningsskema kan anvendes fra dags dato

22. november 2017

Bemærk: Denne nyhed er mere end tre måneder gammel - den er måske ikke aktuel længere.

Ud fra de første måneders erfaringer har Medicinrådet revideret ansøgningsskemaet til den endelige ansøgning om vurdering af nye lægemidler/nye indikationer. Det reviderede ansøgningsskema er mere fleksibelt end det hidtidige, bl.a. så ansøgerne lettere kan angive deres data direkte i skemaet fremfor at indsende supplerende materiale.

Ansøgningsskemaet er fortsat på engelsk, men for at minimere eventuelle oversættelsesfejl mellem ansøgningen og Medicinrådets arbejde med vurderingsrapporten, opfordres ansøgere til at udfylde ansøgningsskemaet på dansk.

Nye ansøgere kan fremover anvende det reviderede ansøgningsskema (opsat i Word). Ansøgere, der allerede har afholdt dialogmøde med Sekretariatet, kan forsat indsende det hidtidige ansøgningsskema (opsat i Excel).

Spørgsmål til ansøgningsskemaet og ansøgningsprocessen kan rettes til medicinraadet@medicinraadet.dk, eller til den projekt- og metodeansvarlige for en aktuel ansøgningsproces.

Find det reviderede ansøgningsskema her under "Endelig ansøgning": Ansøgningsproces for nye lægemidler og nye indikationer